Libresse

  Call to action image

  Branding Image

  Libresse – Det mere miljøvenlige valg

  Nu behøver du ikke at vælge! Libresse har bind og trusseindlæg, der er skånsomme mod dit underliv og som samtidig et bedre valg for miljøet. Mange af Libresses bind og trusseindlæg er svanemærket og produceret på fabrikker med 100% fornybar elektricitet. Libresse skaber mere miljøvenlige bind og trusseindlæg med udgangspunkt i kvindens anatomi. Oplev et sortiment af hygiejnebind, der yder Triple Protection mod lækager og har unikt formede trusseindlæg, der følger kroppens facon og aktivt plejer intimområdet.

  Svanemærkede favoritter
  Call to action image

  Ny Cour-V teknologi, der tilpasser sig din krop

  Oplev Libresses forbedrede bind med Cour-V adaptiv teknologi og 3 smarte absorptionszoner. Cour-V giver maksimal tilpasningsevne, så du kan sove og bevæge dig, som du vil og stadig forblive fuldt beskyttet. 

                   Libresse. Svanemærket og Vulvavenlig.

  Cour-V
  Call to action image

  Ren og frisk følelse – hver dag

  Libresses trusseindlæg giver ekstra sikkerhed gennem hele menstruationscyklussen, så du kan føle dig selvsikker dag og nat. Du kan bruge trusseindlæg til at holde trusserne tørre for udflåd og pletblødning eller som supplement til tamponen eller menstruationskoppen. De er åndbare og dermatologisk testet.

  Ren og frisk følelse - hver dag

  Kvinder skal leve det liv, de ønsker, uden frygt eller skam. Punktum.

  Libresse er et af Danmarks førende mærker indenfor hygiejne. Libresse ved at følelsen af at være godt tilpas og tryg er tæt forbundet med at føle sig ’frygtløs’. For der er ikke noget, der bør holde dig tilbage her i livet. Derfor er det Libresses mission at skabe bind og trusseindlæg, der er designet til kvindens krop, så du kan føle dig sikker og frisk – hele dagen.  

  Med Libresse kan dit underliv få mere miljøvenlige bind og trusseindlæg. De er certificeret af Svanemærket - Nordens officielle miljømærke. Libresses fabrikker er overgået til 100% fornybar elektricitet og derudover anvender Libresse papirmasse fra ansvarligt dyrket skove, og arbejder på at emballagematerialet består af mindst 50% fornybart materiale. 

  Libresse omfatter et sortiment af hygiejnebind, der yder Triple Protection mod lækager og er designet med den behagelige pasform SecureFit™, der tilpasser sig kroppens form og forbliver på plads for forbedret lækagesikkerhed. Du kan vælge blandt bind med forskellige absorberingsevner og længder, og om bindet skal være med eller uden vinger. På den måde kan du finde det bedste match for din menstruation og vulva. Alle Libresse bind er dermatologisk testet og uden parfume, så du undgår et irriteret underliv.

  Trusseindlæg giver ekstra sikkerhed gennem hele menstruationscyklussen, så du kan føle dig selvsikker dag og nat. Du kan bruge trusseindlæg til at holde trusserne tørre for udflåd og pletblødning eller som supplement til tamponen eller menstruationskoppen. Libresse trusseindlæg er åndbare, så du kan føle dig frisk hele dagen. Derudover indeholder de ingen parfume og er dermatologisk testet. Du kan vælge blandt et stort sortiment af trusseindlæg med forskellige pasforme, absorberingsevner og længder. Vælg blandt andet diskrete sorte trusseindlæg til sort undertøj, string trusseindlæg til g-strenge eller helt regulære trusseindlæg.