Philipson Wine

  Call to action image

  Branding Image

  Philipson Wine

  Sammen med Philipson Wine, har vi udvalgt en række vine fra nogle af de bedste vinproducenter rundt omkring i verden - og det kan smages. Gå på opdagelse i vores vinkælder fyldt med skarpe priser, hvor du finder noget til enhver smag og anledning. Om du er til Pinot Noir fra Bourgogne eller oversøisk Chardonnay, så er målet at tilbyde den samme høje kvalitet fra vinhandlen til fordelagtige priser, lige til døren. 

  Fyld lageret op - vinkasser med 6 flasker
  Afkølede vine
  Mest populære vine
  Call to action image

  Månedens vin udvalgt af Philipson Wine

  Perlende rosé Prosecco med en indbydende duft af jordbær, hindbær, kirsebær og fersken. Smagen er frisk og tilpas tør med appetitvækkende noter af citrus, æble, fersken, jordbær og blomster. Eftersmagen er dejlig cremet. Nyd et glas som aperitif, til en asiatisk inspireret middagsret eller til en let sommerret en varm sommerdag.

  Topanmeldte vine
  Call to action image

  Hvidvine til foråret

  Omfavn de lune solskinsdage på terrassen med et forfriskende glas hvidvin i hånden. Sluk vintørsten med en frisk Sauvignon Blanc, som byder på sprød mineralitet, citrusnoter og elegance. Eller skænk en frugtig og fyldig Chardonnay fra Bourgogne, som også går godt med hvid fisk og fjerkræ.

  Hvidvine til foråret
  Call to action image

  Så er det rosé-tid

  Lysere tider kalder på lette, friske vine, der kan nydes i store slurke og i godt selskab. Byd solens stråler velkommen med glasset fyldt af forår og lad smilet brede sig over dine læber. Endelig er det tid til rosé.

  Rosé
  Call to action image

  Vine til grillmiddagen

  Det er lige så vigtigt hvad der hældes i glasset, som hvad der serveres - når grillen tændes. Desuden kan grillmenuen spænde bredt i smag når vinen skal parres.

  Serveres klassikeren spareribs med barbeque-marinade, så er Zinfandel et fortræffeligt match. Eller rødvin fra Bordeaux når der ryger bøffer på grillen.  

  Grillvine
  Call to action image

  Begejstrende bobler til livets fejringer

  Er der noget mere festligt end lyden af propper der popper. De mousserende vine kan noget helt specielt når livets store og små begivenheder skal fejres. Fødselsdage, studenterfesten eller bare en forrygende tirsdag – smagen af de perlende bobler mod ganen kan skabe glæde hos enhver.

   

  Bobler til fejringen

  Se alle vine fra Philipson Wine