Philipson Wine

  Call to action image

  Branding Image

  Philipson Wine

  Sammen med Philipson Wine, har vi udvalgt en række vine fra nogle af de bedste vinproducenter rundt omkring i verden - og det kan smages. Gå på opdagelse i vores vinkælder fyldt med skarpe priser, hvor du finder noget til enhver smag og anledning. Om du er til Pinot Noir fra Bourgogne eller oversøisk Chardonnay, så er målet at tilbyde den samme høje kvalitet fra vinhandlen til fordelagtige priser, lige til døren. 

  Mest populære vine
  Fyld lageret op - vinkasser med 6 flasker
  Call to action image

  Månedens vin udvalgt af Philipson Wine

  Umani Ronchi har vinmarker både i Abruzzo og Marche provinsen ved Adriaterhavet i Italien og har specialiseret sig i økologiske vine på alle niveauer. Prøv to forskellige typer her.

  Smagekasser og gaveæsker
  Topanmeldte vine
  Call to action image

  Fyld glasset med hvidvin

  Selvom sommeren er ovre så er der stadig masser af gode grunde til, at nyde hvide vine i de køligere måneder. Gå på opdagelse i de hvide vine og opdag kompleksiteten. Skænk f.eks. en frugtig og fyldig Chardonnay fra Bourgogne, som også går godt med hvid fisk og fjerkræ.

  Hvidvin
  Rosé
  Call to action image

  Rødvin til at varme sig på

  Gå den kolde tid i møde med masser af delikat rødvin på lager. Efteråret og vinteren kalder på simreretter og fyldige smage, så det er oplagt at skænke rødvin i glasset. Gå på opdagelse i vores vinkælder og find din favorit!

  Rødvin
  Portvin
  Call to action image

  Begejstrende bobler til livets fejringer

  Er der noget mere festligt end lyden af propper der popper. De mousserende vine kan noget helt specielt når livets store og små begivenheder skal fejres. Fødselsdage, studenterfesten eller bare en forrygende tirsdag – smagen af de perlende bobler mod ganen kan skabe glæde hos enhver.

   

  Bobler til fejringen

  Se alle vine fra Philipson Wine