Call to action image

Grøntsagsfyldte færdigretter fra Michelle Kristensen 

Vi er gået sammen med Michelle Kristensen om at lave en række grøntsagsfyldte alternativer til de traditionelle færdigretter. Kig derfor efter den lyserøde emballage, hvis du gerne vil forkæle dine smagsløg med en ret, der er fyldt med grøntsager - uden at bruge hele aftenen i køkkenet.

Call to action image

Har du lyst til et lækkert og hurtigt måltid, fyldt med grøntsager?

Sammen med Michellen Kristensen har vi gjort det nemt at vælge en grøntsagsfyldt løsning til det hurtige måltid. Når du køber et Michelle Kristensen produkt, er du sikker på at få et måltid, der er fyldt med velsmag. God appetit.

Grøntsagsfyldte færdigretter
Call to action image

Boller i karry

Sæt tænderne i klassikeren boller i karry, men hvor mængden af grøntsager er betydelig større, uden at der bliver gået på kompromis med smagen. De traditionelle ris er byttet ud med blomkålsris, og karrysovsen er krydret, så hele familien glædeligt kan spise med.

Call to action image

Spidskålslasagne

Spidskålslasagnen har været et hit og en fast del af MK’s opskrifter – og det er den stadig. Heldigvis er det nu lettere end nogensinde før at få serveret MK’s spidskålslasagne. Du skal nemlig bare varme den i 20 minutter i ovnen, og voliá – så er der et mættende måltid rigt på grøntsager og protein.

Call to action image

Grøntsagsbrød

De ser måske mystiske ud, men de er virkelig skønne. Grøntsagsbrødene kan du bruge til alt fra toast, minipizzaer og sandwich. De består hovedsagelig af ærter, æg og havregryn.

Call to action image

Kylling i fad

Kylling i fad er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen og hendes opskriftsunivers. Den består blandt andet af en udsøgt tomatsauce, blomkålsris og et kyllingebryst, der fuldender retten.

Call to action image

Hakkebøf med svampesauce

Hakkebøf med svampesauce er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen og hendes opskriftsunivers. Den består blandt andet af en udsøgt svampesauce, broccoliris og en hakkebøf, der fuldender retten.