Call to action image

føtex som du kender det – bare online

I føtex har vi altid fokus på at gøre din indkøbsoplevelse så god som muligt – også selvom du foretrækker at handle hjemme fra sofaen. Derfor tilbyder vi nu onlinebestilling, så du kan få alle de dagligvarer, du kender fra føtex, leveret lige til hoveddøren – alle ugens syv dage. Bestil, så kommer vi og banker på.

Call to action image

Mere tid til dig og dine kære

Hos os finder du alle de dagligvarer, du kender fra vores butikker – og flere til. Naturligvis til de samme lave priser. Selvom det er online, får du altså stadig bagerens nybagte boller, slagterens bedste udskæringer og vores friske, økologiske grøntsager. Du skal blot bestille dine yndlingsvarer og ellers bare nyde, at din hverdag lige blev lidt nemmere.

Call to action image

Mød vores servicebude

Dine varer bliver leveret af vores servicebude, så du oplever samme høje service, som du får i en føtex butik. Vores servicebude er ansat hos os og kører i vores egne varevogne, der er specialbygget med særlige kølerum, så dine varer altid bliver leveret helt friske.

Vores servicebude er altid klar til at svare på dine spørgsmål. 

Kom godt i gang

Call to action image

Meget lettere bliver det ikke

Slå fødderne op, læn dig tilbage, og bestil alle dine føtex-favoritter på få minutter. Så får du mere tid til alle de ting, der er sjovere end at handle.

1
Opret profil
Opret en ny profil eller log ind på din eksisterende Salling Group profil
2
Shop løs
Fyld din kurv med alle dine yndlingsvarer fra føtex’ brede udvalg
3
Bestil
Betalingen ordnes let, og du modtager en ordrebekræftelse med det samme
4
Lav andre ting
Nyd din ekstra fritid, mens du venter på, at vi banker på døren
Call to action image

Vi leverer hver gang

Din bestilling pakkes omhyggeligt og opbevares køligt, så du er garanteret friske og velholdte varer ved levering. Varerne leveres af vores egen servicebude, så du altid kan forvente samme høje serviceniveau som i vores butikker. 

Har du spørgsmål? 

Call to action image

Kontakt 

Hvis du har et konkret spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.

 

Call to action image

Læs vores FAQ

Hvis du er i tvivl om noget angående din bestilling kan du her finde svar på en lang række af de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet.

 

Mest populære spørgsmål 

Call to action image

Historien om den gode købsoplevelse

I 1960 skabte Herman Salling en ny indkøbskultur, der gjorde det muligt at klare alle familiens indkøb under ét og samme tag. Lige siden har føtex lagt sig i selen for at sikre danskerne den bedst mulige indkøbsoplevelse. Den selvsamme oplevelse har vi nu rykket online, så det bliver nemmere end nogensinde for dig at handle hos os. Og bare rolig, kvaliteten og servicen er stadig helt i top, sådan som det altid har været hos føtex.

Call to action image

Hos føtex handler vi med omtanke

Som en af Danmarks foretrukne dagligvareforhandlere ved vi, hvor vigtigt det er at tage ansvar. føtex skal være et sted med omtanke for sine varer, sine kunder, lokalområdet og miljøet. Når du handler hos føtex, medfølger der derfor en forsikring om, at vi har omtanke for bæredygtighed og tager ansvar for alt fra økologi og madspild til dyrevelfærd.