føtex Plus

  Call to action image

  føtex Plus

  føtex Plus er et fordelsprogram med tyk streg under fordel. For at få de gode føtex Plus tilbud, når du bestiller varer på føtex.dk, skal du hente appen. 

  Køb ind til Plus pris
  Se alle
  Call to action image

  Få føtex Plus priser, når du handler online

  For at få de gode føtex Plus priser på føtex.dk skal du hente føtex Plus appen. Når du kommer varen i kurven får du automatisk den favorable Plus pris. Du kan altid genkende Plus priserne ved det lille blå logo i højre hjørne på varen. Hvis du modtager en vare, som ikke er 100% i orden, så brug din app og send os et billede, så modtager du en voucher, som du kan bruge i de fysiske butikker. 

  Call to action image

  Andre gode grunde til at hente føtex Plus

  1. føtex Plus samler dine kvitteringer fra den fysiske butik, din indkøbsliste og de bedste tilbud ét sted. Det er nemt.
  2. Når du handler, lærer føtex Plus dig bedre at kende. Når føtex Plus ved, hvad du kan lide, så kan vi tilbyde dig personlige tilbud på dine favoritprodukter. 
  3. I appen kan du altid finde alle vores tilbudsaviser i digital form. Nemt for dig og godt for regnskoven. 
  Call to action image

  Sådan henter du føtex Plus

  Det tager kun ganske få minutter at komme i gang med føtex Plus. Bare søg på ’føtex Plus’ i App Store eller Google Play og download den – det er selvfølgelig gratis.

  Når du har hentet føtex Plus, skal du blot udfylde dit navn og tilknytte dit betalingskort, så vi kan give dig føtex Plus priser på føtex.dk. Husk at bruge samme mailadresse på føtex.dk og føtex Plus for at få de gode tilbud. 

  Mere om føtex Plus