Call to action image

Alt til hverdag

Hverdagene er dem, der er flest af og hos føtex stræber vi efter at gøre hverdagene nemmere, sjovere og mere smagsfulde. I føtex har vi alt, hvad du skal bruge til trætte mandage, travle tirsdage og alt det hverdagen ellers byder på - leveret lige til døren.

Lad dig inspirere

Call to action image

Madpakker

Find ny inspiration til sunde og lækre madpakker, hvad enten du skal lave madpakke til dig selv, børnene eller teenageren og gør hverdagen lettere ved, at få alle de sikre favoritter leveret.

Call to action image

Grøn hverdag

Har du lyst til et lækkert og hurtigt måltid, fyldt med masser af grøntsager? Gå på opdagelse i grøn hverdag og find nemme grøntsagsfyldte opskrifter eller færdigretter til hverdagen. 

Call to action image

Nyd rene omgivelser i din hverdag

Oplever du, at din husstøv løber om hjørner med dig? Frygt ej, vi er klar til at hjælpe dig. Her på siden finder du vores brede udvalg af rengøringsprodukter, så du kan få fornøjelsen af pletfrie gulve og skinnende facader. 

Call to action image

Udforsk og lav mad fra hele verden

Drøm dig mod fremmede himmelstrøg og lad dine smagsløg udforske velsmagende opskrifter fra verdens køkkener. Gå f.eks. om bord i ramen fra Japan eller mexicanske enchiladas.   

Call to action image

Nem mad

Du behøver ikke at bruge hele din eftermiddag i køkkenet for at lave sund og velsmagende aftensmad til dig selv og din familie. Her hos føtex finder du masser af inspiration til enkle og lækre retter til enhver anledning.

Call to action image

Plantebaseret mad

Gå på opdagelse i vores plantebaserede alternativer. Du kan finde opskrifter på grønne retter, lækkert pålæg til det veganske brød fra emmerys og meget mere.

Call to action image

Fri for gluten, laktose og sukker

Hos føtex tilbyder vi et stort udvalg af glutenfrie, laktosefrie og sukkerfrie varer. Alle varerne er mærket med et ikon, så det er let at se, hvad varerne indeholder.

Call to action image

Prisfarvorit

I føtex er det nemt at handle billigt. For vælger du produkter med det orange “Prisfavorit”-mærke får du altid vores laveste pris på mere end 400 af de varer du køber mest. Find prisfavorit-varerne nedenunder.