Nem mad

  Call to action image

  Nem mad

  Du behøver ikke at bruge hele din eftermiddag i køkkenet for at lave velsmagende aftensmad til dig selv og din familie. Her hos føtex finder du masser af inspiration til enkle og lækre retter til enhver anledning – hvad end det er en hurtig onsdags-bolognese, en rigtig hurtig færdigret eller en tre-retters weekendmenu. Den gode smag ligger i varernes kvalitet, og der tør vi godt love, at du er dækket ind hos os.

  Hurtige og velsmagende hverdagsretter
  Plantebaseret færdigretter
  Hurtig og nemt grønt, der er snittet
  Smagen af Italien på under 15 min.
  Nemme opskrifter til en travl hverdag 
  Gør det rigtig hurtigt - med lidt ekstra hjælp

  Gør maden nem og få mere tid

  Call to action image

  3 tips til nemmere mad i hverdagen

  Uanset om du er certificeret huskok eller ej, har du formentlig sjældent tid i hverdagen til at diske op med det helt store festmåltid. Nogle gange skal det bare gå hurtigt – men selvfølgelig stadig smage godt. Vi har samlet 3 tips til, hvordan du kan få både lækker aftensmad og lidt ekstra fritid i din hverdag.

  Call to action image

  Tip 1: Madplanen er menneskets bedste ven

  Hvis du ikke allerede lægger madplaner, så er det bare med at finde kalenderen frem og spidse blyanten. Med en madplan gør du det nemmere for dig selv at spise sundt og varieret. Du sparer tid og penge, fordi du ved præcis, hvad du skal have, når du handler. Og du slipper for den daglige, påtrængende tanke om, hvad du dog skal finde på at lave til aftensmad i dag.

  Call to action image

  Tip 2: Spar tid på grundelementerne

  I stedet for selv at bakse med pizzadejen eller mornaysaucen, kan du med fordel købe nogle elementer til din aftensmad færdiglavet. Der findes efterhånden rigtig mange færdige eller delvist færdige varer på markedet, som både smager godt og er af høj kvalitet. På den måde kan du skære en stor del af tilberedelsestiden fra din madlavning – uden at gå på kompromis med den gode aftensmad.

  Call to action image

  Tip 3: Køb stort ind

  I Danmark køber vi i gennemsnit ind cirka 3 gange om ugen. I hverdagene foretages langt størstedelen af indkøbene efter arbejdstid mellem kl. 16 og 18. Derfor er der meget tid at spare, hvis du i stedet køber ind til hele ugen i 1 eller 2 omgange. Her kan en madplan være en stor hjælp, ligesom du med en tidslig fordel kan foretage dine dagligvareindkøb online – f.eks. hos os på føtex.dk.

  Stort udvalg af nemt mad