Call to action image

Alt til weekend

I føtex har vi alt, hvad du skal bruge til festlige fredage og lange søndage - og alt derimellem. Vi hjælper dig med at gøre noget særligt ud af weekenden, når du har god tid til at forkæle dig selv og familien. Uanset hvilken tid, du handler til, bliver den altid lidt sjovere hos føtex.

Lad dig inspirere

Call to action image

Udvalgte vine

Her finder du vine fra nogle af de bedste vinproducenter rundt om i verden, som vi har udvalgt i samarbejde med Løgismose og Philipson. Der er tale om vine med ekstraordinære gode bedømmelser til skarpe priser.

Call to action image

Udvalgte lækkerier

Hos føtex er vi vilde med små lækkerier, der giver hverdagen det lille ekstra. Her på siden finder du nogle af vores favoritter. Måske ligger din fremtidige favorit og venter på dig?

Call to action image

Tapas

Inviter Spanien med hjem og giv dine gæster en ægte sydlandsk stemning. Find alt det du skal bruge til et lækkert og smagfuldt tapasbord lige her.

Call to action image

Specialøl

Hos føtex bestræber vi os altid på at give dig den bedste smagsoplevelse til skarpe føtex priser. Find spændende specialøl til enhver lejlighed. 

Call to action image

Drinks

Er du til en Pink G&T med et twist eller klassikeren Mojito? Uanset hvilken drink der er din favorit, har vi samlet noget til enhver smag. Gå på opdagelse i vores univers af drinks og køb ind til weekendens cocktails. 

Call to action image

Bedst i test

Se her vores store udvalg af testvindende produkter og læs hvorfor anmelderne netop anbefaler disse produkter. Prøv dem af og se om du også er enig.

Andre inspirationskategorier