Call to action image

Alt til weekend

I føtex har vi alt, hvad du skal bruge til festlige fredage og lange søndage - og alt derimellem. Vi hjælper dig med at gøre noget særligt ud af weekenden, når du har god tid til at forkæle dig selv og familien. Uanset hvilken tid, du handler til, bliver den altid lidt sjovere hos føtex.

Lad dig inspirere

Call to action image

Gaver til enhver anledning

Er du på udkig efter den helt perfekte gave? Hos føtex er der en gaver til enhver smag. Om du søger lækre chokolader eller smagsfulde vine, så finder du det her. 

Call to action image

Tapas

Inviter Spanien med hjem og giv dine gæster en ægte sydlandsk stemning. Find alt det du skal bruge til et lækkert og smagfuldt tapasbord lige her.

Call to action image

Specialøl

Hos føtex bestræber vi os altid på at give dig den bedste smagsoplevelse til skarpe føtex priser. Find spændende specialøl til enhver lejlighed. 

Call to action image

Drinks

Er du til en Pink G&T med et twist eller klassikeren Mojito? Uanset hvilken drink der er din favorit, har vi samlet noget til enhver smag. Gå på opdagelse i vores univers af drinks og køb ind til weekendens cocktails. 

Call to action image

Is til enhver anledning

Find alle de is, som hjertet kan begære. Literis fra spændende ismejerier, testvindende islagkager, forfriskende sodavandsis eller børnenes is-favoritter.

Call to action image

Bedst i test

Se her vores store udvalg af testvindende produkter og læs hvorfor anmelderne netop anbefaler disse produkter. Prøv dem af og se om du også er enig.