Værtsgaver

  Call to action image

  Find den helt perfekte værtsgave

  Er du på udkig efter den helt perfekte værtsgave? Hos føtex er der en værtsgave til enhver smag. Om du søger lækre chokolader eller smagsfulde vine, så finder du det her. Du kan sågar bygge din helt egen gavekurv. Glæd din vært med vores udvalgte værtsgaver fra føtex, som alle, på hver sin måde, viser taknemmelighed for gæstfriheden.

  En sikker vinder
  Til værten som elsker lækre snacks
  Call to action image

  Sammensæt din egen gavekurv

  Forkæl værten med lige præcis de varer der passer perfekt til ham eller hende. Fyld kurven op med alle føtex udvalgte lækkerier og gør en vært ekstra glad.

   

  Sammensæt din egen gavekurv
  Til værten som har alt
  Overrask med en lækker spiritus
  Call to action image

  Kig ind i vores specialøl-univers

  Kunne du tænke dig at overraske værten med noget nyt og spændende? Kig med her. Gå på opdagelse i vores specialøl-univers og find lige præcis den øl som passer bedst til værten.

  Forkæl kaffe-elskeren
  Gør te-drikkeren glad
  Call to action image

  Hvorfor giver man værtsgaver?

  Siden 1980'erne er det blevet mere og mere populært at give en lille gave til værten man besøger. Gaven man medbringer til sammenkomsten viser at man sætter pris på invitationen man har fået og for det venskab man har. Samtidig ved man som gæst også at festen har krævet en hel del planlæggelse og arbejde. Vær med til at give værten et ekstra stort smil på læberne ved at medbringe en lille gave.