Gøl

  Call to action image

  Branding Image

  GØL er indbegrebet af god smag af nøje udvalgte råvarer

  De dygtige pølsemagere fra GØL har siden 1934 udviklet pølser efter stolte håndværksmæssige traditioner, og udelukkende af de bedste råvarer, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. GØL vil være danskernes foretrukne pølsemærke, og med det brede sortiment af velsmagende pølser, er der altid pølser til enhver smag og enhver anledning. Se hele sortimentet og læs mere om alle de gode pølser her.

  Call to action image

  God smag fra Nordjylland siden 1934 

  Siden 1934 har pølsemagerne fra GØL i Nordjylland udviklet kvalitetspølser efter egne opskrifter og med dybe rødder i de stolte, nordjyske håndværkstraditioner.

  GØLs sortiment er både til grill, brunch og madpakke – til hverdag og fest, hvor smag og kvalitet er i højsædet.

  Med GØL får du altid kvalitetspølser lavet på dansk kød og håndværk. Se udvalget her.
  Call to action image

  Dansk Kød & Håndværk

  God kvalitet og stolte håndværkstraditioner er altid i fokus for pølsemagerne hos GØL i Nordjylland, hvor det gode pølsehåndværk går hånd i hånd med nøje udvalgte råvarer og godt dansk kød. Hos GØL går man ikke på kompromis med kvaliteten og leverer altid pølser i særklasse.

  Call to action image

  Smagfulde nyheder med Sønderjysk inspiration

  GØL lancerer to spændende nyheder med inspiration fra Sønderjyske pølsetraditioner - nemlig Kålpølse og Ringridere, som begge er let krydrede og utroligt saftige, hvilket gør dem yderst velegnede til grillen. Pølserne er perfekte til kartoffelsalat og dyppelse eller i wraps.

  Call to action image

  Krydrede Oksepølser - en saftig smagfuld nyhed

  GØL Krydrede Oksepølser af dansk oksekød er kvalitetspølser fra pølsemageriet i Nordjylland. Oksepølserne er krydret med peberfrugt og tørret tomat, der giver en dejlig sødme, friskhed og umami-smag. En ny favorit til både hverdag og fest - perfekt til gourmet-hotdogs eller tapasbordet.

  GØL – Dansk kød & dansk håndværk til enhver anledning

  GØL har et bredt sortiment af smagfulde kvalitetspølser, der alle understreger målet om at være danskernes foretrukne pølsemærke.

  I GØLs sortiment findes klassiske koge-, pande-, brunch og grillpølser såsom Hotdogpølser, Wienerpølser og Frankfurter, der med deres milde og let-krydrede smage passer til hele familien og er perfekte til både hotdogs, grill og lækre gryderetter.

  Sortimentet byder også på forskellige smagsvarianter lige fra krydrede pølser til ostepølser med cremet cheddar og  frisk chili. GØLs pølsemagere arbejder hver dag på at udvikle nye spændende pølser og smagsvarianter. Fælles for hele sortimentet er, at smag og kvalitet er i højsædet.

  GØL har sine traditionsrige rødder solidt plantet i den nordjyske muld, hvor Slagter Jørgen Bejlegaard Jensen tilbage i 1934 grundlagde sin slagterbutik i den lille by Gjøl ved Limfjorden. Med GØLs voksende popularitet flyttede produktionen i 1966 til det nybyggede pølsemageri i byen Svenstrup ved Aalborg. Her ligger pølsemageriet stadig den dag i dag, og her produceres de velkendte GØL-pølser som altid efter stolte, nordjyske håndværksmæssige traditioner.

  Pølsemagerne fra GØL sætter altid en ære i at skabe de bedste kvalitetspølser og går aldrig på kompromis med hverken håndværket eller smagen. GØL pølser er produceret af dansk kød, som laves med udvalgte krydderiblandinger efter egne opskrifter. Pølserne røges derefter nænsomt over bøgeflis for at skabe den gode smag, der kendetegner enhver GØL pølse. Til GØL pølser anvendes altid naturtarme for at opnå det helt rigtige bid.