Kohberg

  Call to action image

  Branding Image

  Kohberg - Vi er bagere

  Kohberg er grundlagt af en bager, og kærligheden til godt brød og det gode bagerhåndværk er kernen i bageriets DNA. Bagerne elsker selv brød med godt bid, saftig krumme og fyldig smag, så det gør de sig umage med at levere, hver eneste dag. Kohberg har i dag 80 bagere på de tre bagerier i Haderslev, Bolderslev og Taastrup. Her bager man ligesom bageren henne på hjørnet - bare i større skala.

  Bagerne anbefaler
  Se alle
  Call to action image

  Kohberg bager med dansk mel

  Kohberg insisterer på, at godt dansk brød skal bages med dansk mel. Så her bages med dansk mel fra korn dyrket uden stråforkortere og uden sprøjtemidler med glyphosat. Det giver bageriets brød og boller en smag og kvalitet, de godt kan være stolte af. Da kontrollen med danske fødevarer er utrolig grundig, giver det samtidig en høj fødevaresikkerhed. Ved at bage med dansk mel, udleder det enkelte brød cirka 20 procent mindre CO2, når man vælger dansk mel i stedet for mel, der skal køres hertil fra udlandet. Det viser en opgørelse fra Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug.

  Burger & Pølsebrød - bagt med dansk mel & dansk smør
  Se alle

  Hos Kohberg er det rigtige bagere, der bager hvert eneste brød. Helt ligesom hos den lokale bager nede på hjørnet – bare i en lidt større skala. Det betyder, at brødene er resultatet af godt håndværk, og dét kan smages. 
   
  Kohberg tilbyder blandt andet et bredt udvalg af smagfulde rugbrød, som giver noget for både voksne og børn. Uanset om I er til tykke skiver med masse af kerner, eller om familiens yngste hellere vil have noget, der er lidt lysere og lettere, så finder I det her. Der er både skiveskårne rugbrød, der er lige til at servere og hele brød, du selv kan skære, så hver eneste skive bliver præcis, som du foretrækker den. 
   
  Det brede sortiment rummer også et stort udvalg af franskbrød og boller for enhver smag. Lige fra de sprøde ciabattaboller og de økologiske kerneboller fyldt med grove kerner, til de lette solskinsboller og de nærende proteinboller. De skiveskårne sandwichbrød gør det nemt at lave en hurtig frokost, og det klassiske yoghurtfranskbrød giver det helt rigtige match mellem det søde og det bløde til weekendens morgenbord. 
   
  Skal det være ekstra lækkert, tilbyder Kohberg også gode fastfood-brød bagt efter stolte traditioner til aftensmaden. Prøv eksempelvis de smørbagte hotdogbrød, de luftige brioche burgerboller eller de grove fuldkornsburgerboller bagt på surdej, når maden skal have lidt ekstra. 
   
  Velbekomme!