Lavazza

  Call to action image

  Branding Image

  Lavazza - Oplev ægte, italiensk kaffe i alle dens former

  Gå på opdagelse i Lavazzas kaffeunivers brygget på 125 års espressoekspertise og passion for kaffe. Med Lavazzas udsøgte kaffeblends, kan du brygge en ægte italiensk kop kaffe. Lavazza tilbyder et bredt udvalg af hele kaffebønner, filterkaffe og kompatible kaffekapsler, så du altid kan finde den perfekte kaffe til din smag og favorit bryggemetode.

  Find din favoritkaffe
  Se alle
  Call to action image

  Kaffe med omtanke for natur og mennesker

  Lavazza ¡Tierra! Bio-Organic er økologisk og Rainforrest Alliance certificeret kaffe til dig, som sætter pris på en kaffe af høj kvalitet produceret med respekt for både planet og mennesker. Det er den perfekte kombination af den bedste smag og ansvarlighed.

  Økologisk og Rainforrest Alliance certificeret kaffe
  Se alle
  Call to action image

  Italienske kaffefavoritter nu i kapsler

  Den autentiske italienske smag fra de velkendte kaffeblandinger Oro, Tierra, Rossa og Espresso fås nu i nye aluminiumskapsler – kompatible med Nespresso*. Gå på opdagelse i Lavazzas kapselsortiment og oplev smagen af ægte italiensk espresso.

  *Kompatible med Nespresso* Original maskine *Lavazza er ikke tilknyttet, støttet eller sponsoreret af Nespresso

  Italiensk kaffe i aluminiumskapsler
  Se alle
  Call to action image

  Smagen af håndværk og passion

  Qualità Oro er smagen af traditioner og passion for at skabe den perfekte symfoni i en kop kaffe. Qualità Oro er det originale Luigi Lavazza blend og en helt særlig smagsoplevelse – produceret siden 1956. Kaffen for alle kaffe-elskere.

  Lavazzas ikoniske kaffeblends
  Se alle

  Lavazza tilbyder den ægte, italienske og bedste kaffeoplevelse – i alle dens former. Siden 1895 har Lavazza haft en stærk passion for kaffe, og repræsenterer i dag den autentiske og italienske kaffekultur verden over. Lavazzas kaffe bygger på den italienske arv, men Lavazza er meget mere end bare italiensk espresso. Lavazzas kaffe er velegnet til både espresso og populære mælkebaserede kaffedrikke som café latte, cappuccino og iskaffe.

  Lavazza er grundlagt af Luigi Lavazza, som var den første til at blande kaffebønner med forskellig oprindelse. Dette er stadig en del af Lavazzas håndværk, som over tiden har været med til at skabe unikke kaffeblends som Oro, Rossa og Tierra og som, ikke mindst, er med til at sikre unikke smagsoplevelser. Bønnerne blive nøje udvalgt og efterfølgende ristet for at fremhæve kaffens aromatiske noter, og Lavazzas kaffebønner er i dag danskernes foretrukne bønner.

  Gå på opdagelse i Lavazzas brede udvalg af hele kaffebønner, filterkaffe og Nespresso® kompatible kaffekapsler og find den perfekte kaffe til din favorit smag og bryggemetode.