Neutral

  Call to action image

  Branding Image

  Omsorg for følsom hud og miljø

  Neutral startede i Skandinavien for over 40 år siden. I takt med at følsom hud og hudallergier er blevet et voksende problem for børn og voksne, har Neutral arbejdet for at skabe et udvalg af milde rengørings- og plejeprodukter, der passer til hele familien. Neutral produkter er udviklet til alle hudtyper og anbefalet af eksperter. Med udgangspunkt I Neutral skånsomme formuleringer hjælper Neutral med at forhindre hudallergier - uden at gå på kompromis med effektiviteten.

  Mest populære produkter
  Call to action image

  Neutral flydende vaskemiddel er specielt udviklet til sensitiv hud

  Neutralt flydende vaskemiddel er allergivenligt, parfumefrit og indeholder ingen farvestoffer for at minimere risikoen for allergi og overfølsomhed, og vasker effektivt rent snavs og pletter.

  Se flere af vores milde kvalitetsprodukter

  Beskyt dig og din familie
  Al hud er forskellig, hvilket gør det svært at finde produkter, der yder samme form for beskyttelse og pleje til alle i familien. Her kommer Neutral ind i billedet. Neutral mission er at gøre det nemt at tage sig af hele familiens hud; med milde produkter der hjælper med at beskytte al hud mod irritation – fra normal hud til sensitiv hud. Med hvert produkt, fra vaskepulver til håndcreme – og alt derimellem – hjælper Neutral dig med at skabe en ren og mild hverdag.

  Milde kvalitetsprodukter
  Vi mener at en god måde at holde dine hudproblemer under kontrol på er at vide nøjagtigt hvad du kommer på din hud. Neutral går op i at udvikle milde kvalitetsprodukter, derfor indeholder ingen af vores produkter parfume eller farvestoffer, men de er fulde af gode, virksomme stoffer, der rengør og plejer dit tøj, dig selv og din familie. Du vil derfor aldrig finde unødvendig parfume eller farve i Neutrals produkter, ligegyldigt om det er til huden eller husholdningen. Med de mest essentielle ingredienser kan du med ro i sjælen bruge Neutrals produkter til hele familien. Milde og effektive; til alle hudtyper.

  Udviklet med eksperter
  Neutral har udviklet vores produkter i tæt arbejde med allergi- og astmaorganisationer i Danmark, Norge og Sverige, så de passer til selv den mest følsomme hud. Neutral er heldige at arbejde sammen med mange respekterede partnere; herunder Astma-Allergi Danmark, som Neutral har samarbejdet med i over 25 år. Med disse partnere ved Neutral side, har vi stået på frontlinjen indenfor hudpleje for at udvikle rene, milde produkter, der kan holde din og din families hud blød og reducere risikoen for allergi og overfølsomhed.

  Fokus på bæredygtighed
  Ligesom det er vigtigt for os at vores produkter har en positiv effekt på din hud, er det også vigtigt at vi tager ansvar for planeten. Derfor stræber vi efter at bruge så lidt skadelige kemikalier som muligt samt at udnytte vores energi så godt så muligt – faktisk er al vores flydende vaskemiddel produceret ved brug af 100% vedvarende energi. Vores Flydende Håndsæbe er tilgængelige i genopfyldelig emballage, med 80% mindre plastik end standard Neutral Flydende Håndsæbe emballage. Vi har op til 98% bionedbrydelige ingredienser i vores flydende vaskemiddel og flaskerne er desuden fremstillet af 98 % genbrugsplast.