Oatly

  Call to action image

  Branding Image

  Oatly

  For Oatly handler alt om havre. Som i alt. I mere end 25 år har de brugt al deres vågne tid på at udvikle (og videreudvikle) viden om havre, og tilbyder i dag et havrealternativ til en lang række mejeriprodukter såsom mælk, madlavningsfløde og creme fraiche. Hvordan bruger du disse produkter? Det er ganske nemt. Bare byt lige over: hæld havredrik i kaffen, pandekagedejen eller en anden slags valgfri mad. Og nej, det er ikke bare et quickfix i køkkenet – ved at skifte til en mere plantebaseret diæt, kan du samtidig også sænke dit klimaaftryk!*

  Havrealternativer
  Se alle
  Call to action image

  Barista

  Er du barista? Perfekt! Oatly Havredrik Barista Edition er genial når som helst, du vil brillere med botanik eller enhjørninger i skummet. Er du ikke barista? Også perfekt. Den smager præcis lige så godt i kaffen uden botanik og enhjørninger. Bare husk at ryste kartonen!

  Call to action image

  Fraiche og iMat

  Byt madlavningsfløden eller creme fraichen ud med havre! Oatlys iMat og iMat Fraiche er perfekt til det meste: varm mad, kold mad, midtimellem-mad. Det skal ikke være kompliceret at spise godt uden at tære alt for meget på planetens ressourcer, som en klog person sikkert sagde engang.

  Call to action image

  Havredrik kalcium og chokolade

  Ikke nok med at Oatlys havredrikke indeholder vitaminer og kalcium og er perfekte at tage med sig næsten overalt, eftersom de kan opbevares ved stuetemperatur, en af dem indeholder endda chokolade! Og en af dem indeholder ikke chokolade! Hvor fleksibelt kan det lige blive?

  For Oatly handler alt om havre. Som i alt. I mere end 25 år har Oatly brugt al deres vågne tid på at udvikle (og videreudvikle) viden om havre, og tilbyder i dag et havrealternativ til en lang række mejeriprodukter såsom mælk, madlavningsfløde og creme fraiche. Hvordan bruger du disse produkter? Det er ganske nemt. Bare byt lige over: hæld havredrik i kaffen, pandekagedejen eller en anden slags valgfri mad. Og nej, det er ikke bare et quickfix i køkkenet – ved at skifte til en mere plantebaseret diæt, kan du samtidig også sænke dit klimaaftryk!*

  Historen om Oatly begyndte i 1990’erne, hvor en samling svenske forskere fandt ud af, at naturlige enzymer kunne nedbryde fiberrig havre til en flydende fødevare, og siden da har Oatly gjort det nemt for mennesker at spise og drikke, så de har det godt, uden at de samtidig bruger for mange af planetens ressourcer.

  *Actions to Transform Food Systems Under Climate Change by the CGIAR Research Program on Climate Change, Agriculture and Food Security (CCAFS) Actions to Transform Food Systems Under Climate Change.pdf (cgiar.org)