Santa Maria

  Call to action image

  Branding Image

  Santa Maria

  For Santa Maria handler sundhed ikke blot om kroppen, men også om sjælen. Med deres spændende produkter og inspirerende opskrifter ønsker De at hjælpe med at skabe fornøjelige og mindeværdige kulinariske oplevelser - både i hverdagen og ved særlige lejligheder. Takket være deres egne prøvekøkkener og kokke, kan de kontrollere hele processen fra den første idé til den færdige ret.

  Mest populære varer
  Call to action image

  Santa Maria introducerer TacoTirsdag

  En dag hvor det handler om, at være sammen med sine venner og familie og sammen om madlavningen. Tag et afbræk fra hverdagen og giv dig tid til god mad og samvær med dem du holder af.
  Hver tirsdag byder på lækre og nemme retter fra Santa Maria’s texmex sortiment. 
  Endelig TacoTirsdag - Velbekomme!

  Tex mex
  Call to action image

  For Santa Maria handler det om én ting: Rigtig god smag

  Som Nordens mest populære krydderimærke tilføjer vi stadig smag i køkkenet. Med næsten 100 forskellige krydderier i vores sortiment, kan alle finde en favorit.

  Krydderier

  For Santa Maria handler det om én ting: Rigtig god smag

  I begyndelsen af 1900-tallet var Nordfalks en lille kryddeributik i Göteborg. I dag er Santa Maria Nordens største virksomhed inden for smagstilsætning med over 400 ansatte og Nordens største producent af krydderier, grillprodukter, Tex Mex, Thai og India-produkter.

  Santa Maria er en del af den finske fødevarekoncern Paulig, som har en stærk position inden for kaffe, etnisk mad og smagstilsætning. På kort tid har Santa Maria også etableret sig som markedsleder i flere lande i resten af Europa. En fantastisk udvikling, der bunder i Santa Maria’s mål om at være førende på krydderier og spændende smagsoplevelser fra hele verden.

  Santa Maria rejser stadig verden tynd i jagten på nye interessante krydderier, opskrifter og ideer.