Schulstad

  Call to action image

  Branding Image

  Naturligt brød bagt i Danmark

  Hos Schulstad bages alt brød i Danmark, som de har gjort i over 140 år. Schulstads ekspertise, stolte arv og fokus på den gode smag gør, at de kan tilbyde både smagfulde hverdagsbrød og nye spændende brød til den særlige begivenhed. Schulstad bager altid uden konserveringsmidler og stråforkortere - fordi naturlighed er kernen i deres brød.

  Call to action image

  Bagt i Danmark med naturlige råvarer

  Schulstad brød er bagt i Danmark med mel fra deres egen mølle i Vejle, som er drevet på ren vindenergi. Schulstad brød er bagt med 100 % dansk rugmel og dansk/svensk hvedemel. Der bruges kun naturlige råvarer, og bages altid uden konserveringsmidler og stråforkortere.

  Se udvalget fra Schulstad her
  Call to action image

  Vi leverer friskt brød til butikkerne hver dag

  Schulstad er Danmarks førende leverandør af friskt brød. Hos Schulstad bages der med fokus på naturlighed, innovation og altid med gode råvarer. Det har man gjort, lige siden Viggo Schulstad åbnede sit første bageri i 1880, hvor han fornyede og forbedrede den danske brødkultur.

  Call to action image

  Naturlig lang holdbarhed uden brug af konserveringsmidler

  På bagerierne i Pandrup og Avedøre bages hver dag friskt brød til hele Danmark. Schulstad vil skabe det mest smagfulde brød, og er derfor altid i gang med at eksperimentere og udvikle nye brød.

  Den gode hygiejne i bagerierne giver brødet en naturlig lang holdbarhed, helt uden konserveringsmidler.

  Call to action image

  Schulstad bager brød på surdej

  Schulstad laver surdej på gammeldags manér. Hver dag gemmes en portion dej, som bruges til næste dags brød. Dejen friskes op med nyt mel og vand, der holder surdejskulturen sund og god. Traditionen har været en del af Schulstad bagerierne siden 1880 og får den bedste smag frem i brødet.

  Godt og naturligt brød starter i marken

  Hos Schulstad er kornet den naturlige base for et godt og smagfuldt brød. Derfor udvælges kornet altid med største omhu, og Schulstad samarbejder med landmænd, der dyrker deres afgrøder med respekt for naturen. Det garanterer den bedste kvalitet i brødene.

  Råvarer dyrket med respekt for naturen

  Hos Schulstad tages der ansvar fra jord til bord. Der udvælges nøje råvarer, som er dyrket med respekt for naturen. Derfor er alt korn - uanset om det anvendes til mel eller tilsættes som kerner - enten økologisk eller dyrket uden brug af stråforkortere, glyphosat og spildevandsslam.

  Økologiske råvarer og råvarer, som er dyrket uden brug af stråforkortere, glyphosat og spildevandsslam er dyrere end konventionelle råvarer. Schulstad har valgt at betale en højere pris for deres råvarer, da det er bedre for naturen og for miljøet.

  Egen mølle i Vejle

  Alt Schulstad korn bliver malet på deres egen mølle i Vejle. Møllen er drevet af ren vindenergi og er derfor også mere skånsom overfor naturen.