Starbucks

  Call to action image

  Branding Image

  Starbucks mission er at inspirere og nære den menneskelige sjæl - én person, én kop og ét nabolag ad gangen. 

  Call to action image

  OM STARBUCKS

  Oplev, hvad der gør Starbucks® unik – fra vores engagement i at forbinde mennesker og kvalitetskaffe, til vores indbydende kaffehuse og lækre kaffer, du kan nyde derhjemme

  Se udvalget her
  Call to action image

  STARBUCKS® RISTNINGSSPEKTRUM

  Uanset om det er Starbucks® Blonde Roast, Medium Roast eller Dark Roast, er det værd at udforske Starbucks® ristningsspektrum for at finde frem til, hvad der bedst passer og begejstrer dine smagsløg.

  Selv inden for en given ristning kan kaffe smage meget forskelligt; hver kaffe vil have sin egen karakter, bestemt af dens ristning, oprindelse, forarbejdningsmetode og hvordan den blev brygget og serveret. Så den bedste måde at finde det, du elsker, kan meget vel være at smage dem alle sammen.

  Call to action image

  NYD KAFFE DERHJEMME

  At tilberede sin kaffe kan være et skønt øjeblik. Nyd din favoritkaffe fra Starbucks® derhjemme. Uanset om du har et øjeblik for dig selv eller forkæler dine venner.

  Se udvalget her
  Call to action image

  KAFFENS AROMA

  Aroma er den måde, noget dufter på. Din næse kan opfange en billion forskellige aromaer. At dufte og beskrive aromaen af en kaffe er den bedste måde at begynde at lære på. Måske kan du dufte en antydning af chokolade, den rige aroma af nødder eller et strejf af varme krydderier.

  Der er intet forkert svar, når man beskriver, hvordan en kaffe dufter. Hvordan den dufter for dig, kan være anderledes end hvordan den dufter for en anden person.

  Oplev Starbucks® kaffe i dit eget hjem.