Tanqueray

  Call to action image

  Velkommen til Tanqueray-brandbutik

  Tanqueray Gin er en af verdens ældste ginbrands. Det var Charles Tanqueray der i 1830 lancerede ginnen i London – byen, hvor ginnen blev fremstillet indtil destilleriet blev bombet og tilintetgjort under 2. verdenskrig. Sidenhen er Tanqueray gin blevet fremstillet i den nordlige del af England. Du kan nu både få Tanqueray som en klassisk London Dry Gin, i en super-premium udgave og i frugtige versioner. 

  Call to action image

  Tanqueray 0.0% Alkoholfri

  Destilleret og mesterligt skabt af de samme fire planter som London Dry, giver Tanqueray 0,0% dig mulighed for at opdage den karakteristiske Tanqueray-oplevelse. Den komplekse og forfriskende smag med enebær og citrus - bare uden alkohol.

  Her finder du Tanqueray 0,0% alkoholfri
  Call to action image

  Tanqueray London Dry og No. Ten

  Med mere end 180 års erfaring inden for destillering, er det ikke tilfældigt at Tanqueray Gin opnår dens unikke karakter og smagsnuancer.                                                                                  
  Tanqueray London Dry er en tidsløs og klassisk gin, der er destilleret fire gange. Tanqueray No. Ten er en super premium gin med en delikat og luksuriøs smag.       

  Her finder du Tanqueray London Dry og No. Ten
  Call to action image

  Tanqueray smagsvarianter

  Som verdens bedst sælgende ginmærke præger Tanqueray udviklingen. Derfor kan du nu både få Tanqueray som en klassisk London Dry Gin og derudover i frugtige versioner. Tanqueray Flor de Sevilla, Tanqueray Rangpur Lime og Tanqueray Blackcurrant Royale. 

  Uanset hvad du vælger, er smag og kvalitet i top.

  Her finder du Tanqueray smagsvarianter
  Call to action image

  Tanqueray Gin og Tonics

  Den definitive Gin og Tonic (Klar til at drikke) kombinerer Tanqueray London Dry Gin med vores signatur-tonic og andre aromaer. Den er perfekt blandet og bør nydes med is og serveres med en skive lime eller en skive appelsin. 

  Tanqueray Gin og Tonic bringer et øjebliks luksus til enhver lejlighed.

  Her finder du Tanqueray Gin og Tonics

  Unmistakably Tanqueray

  Tanqueray Gin har modtaget en række priser og blev blandt andet udnævnt til ’bedste gin’ på San Francisco Spirit Competition i 2004, 2005 og 2006. Tanqueray er vist i Hall of Fame, efter at være blevet kåret til bedste hvide spiritus tre år i træk.

  Den røde forsegling har været flaskens symbol gennem flere generationer og er et symbol på denne gins unikke karakter og smag. En gin, der har vundet flere priser, og som er ideel til en afbalanceret gin og tonic og en fremragende base til cocktails. Udvalgt som nummer ét blandt de mest trendy ginner af verdens 50 bedste barer.

  Den ideelle balance af fire botaniske ingredienser - enebær, koriander, angelika og lakrids - giver den klassiske base for cocktails. Tydelige aromaer, som du nyder godt med tonic, masser af is og en citronskive. Den ultimative G og T, ideel som gave, til fester såvel som til at nyde med venner og familie.