Tulip

  Call to action image

  Branding Image

  Smagfulde hverdagsfavoritter fra Tulip

  Tulip tilbyder en række produkter, som gør hverdagen lettere, hvad enten det drejer sig om frokost, et lækkert mellemmåltid eller en god aftensmad. Tulip har et stort udvalg af blandt andet pålæg, frikadeller, leverpostej og bacon. Tulip gør også aftensmaden nem for dig med sin slow cooked serie, som er lige til at servere efter en tur i ovnen. Se hele vores spændende sortiment og læs mere om produkterne her. 

  Her finder du hverdagsfavoritterne
  Call to action image

  Tulip Bacon - Perfecting bacon since 1912

  Tulip Bacon er skåret af brystflæsk, saltet og røget over bøgeflis efter principper, der går mere end 100 år tilbage. Tulip Bacon er velegnet i enhver ret. Brug Tulips baconskiver på leverpostej, om tournedos eller til bacon-brunch. Tulips bacontern er delikate på salat/pizza.

  Tulip Bacon - mere smag til enhver ret
  Call to action image

  Tulip Pålækker – Mere smag. Mere at glæde sig til 

  Tulip Pålækker - pålægsklassikere af udvalgte råvarer, lavet efter stolte håndværksmæssige traditioner. Pålæg i tykke skiver og leverpostejer rørt med alt det gode, så smag og kvalitet er i orden. Tulip Pålækker - nemt til madpakker, smørrebrød, gode frokoster eller aftensmad. 

  Tulip Pålækker - mere smag til madpakke og frokost
  Call to action image

  Tulip Slow Cooked - genvejen til nemme smagfulde retter 

  God mad kræver tid – specielt når menuen står på udskæringer som bov og ben. Tulip Slow Cooked produkterne er krydret med udvalgte krydderier og langtidstilberedte. Derved bevares saft, kraft og smag fra kødet - og sikrer saftige, møre smagsoplevelser hver gang.

  Tulip Slow cooked - nem og smagfuld aftensmad

  Tulip – den vigtigste ingrediens ved bordet er dig

  Tulips produkter er med på middagsbordene verden over, når der serveres gode måltider, uanset om du er til middag i Sverige, Tyskland, Danmark eller på Filippinerne. I Danmark er Tulip mærket kendt for et bredt udvalg af bacon, pålæg, leverpostej, slow cooked og frikadeller.

  Tulips mission er at samle familierne omkring måltiderne; den vigtigste ingrediens ved bordet er nemlig dig. 85% af danskerne anser aftensmåltidet som samlingspunkt for familien, men hver tredje danske familie spiser faktisk ikke aftensmaden sammen. Tulip vil gerne med sine smagfulde produkter sikre at familierne samles omkring middagsbordet.

  Tulip er Danmarks første registrerede brand og siden 1909 har Tulip sikret velsmagende måltider til frokost- og middagsbordet. Tulips nok mest kendte produkt er vores klassiske skiveskårne bacon, men Tulip tilbyder også specielle bacon-varianter såsom bacontern, økologisk bacon, tørsaltet bacon og færdigstegt bacon både i skiver og tern.

  Tulip Pålækker-sortimentet byder på masser af klassiske pålægsvarianter såsom hamburgerryg, rullepølse, røget mørbrad, sandwichskiver, spegepølse og leverpostej - så der er noget for enhver smag. Hvad enten det er til madpakken, smørrebrødet, wraps, en god frokost eller hurtig aftensmad, så får du mere at glæde dig til med Tulip Pålækker.  

  Tulip Slow Cooked-sortimentet er lavet for at give dig en hjælpende hånd. Alle produkterne er sousvide stegt, så al saften og kraften fra kødet kommer med hjem i køkkenet og giver det sidste pift, der sikrer den store, møre smagsoplevelse.
  Produkterne kan tilberedes på max. 30 minutter, hvad enten det er på grill eller i ovnen - til hverdag eller festlige lejligheder.

  Tulip Frikadeller smager, som havde du lavet dem selv. Råvarerne er nøje udvalgt og rørt til velsmagende frikadellefars, der er formet og pandestegt, så frikadellerne har en rigtig lækker stegeskorpe. Du kan vælge mellem Middags-, Mini-, Grøntsags- og Kylling/Kalkunfrikadeller.