VRS

  Call to action image

  Tøj i føtex

  VRS er godt basistøj, der går godt til enhver anledning og går efter et langt liv til en god pris. Her finder du et godt basissortimentet der giver muligheden for en behagelig start på dagen. 

  Branding Image
  Undertøj til kvinder
  Undertøj til mænd
  Call to action image

  VRS Basic

  I føtex finder du altid vores faste basissortiment, som består af undertøj, stofbleer og strømper. 

  Meget af basislinjen fra VRS indeholder økologisk bomuld, så du kan føle dig godt tilpas med et smil på læben hver dag. 

  Strømper og strømpebukser til kvinder
  Strømper til mænd
  Accessories til damer
  Accessories til mænd
  Tekstil til børn & babyer
  Børne accessories

  Du kan ikke stave til ansvar uden VRS

  Når du køber tøj hos os støtter du en ansvarlig forretning. Vi er klar over, at den globale udfordring i tøjbranchen findes – men vores mindset bygger på, at vi kan og skal gøre en positiv forskel. Den forskel arbejder vi på ved, at tage ansvar både for os selv og vores samarbejdspartnere.

  Vi vælger vores partnere med omhu, og danner partnerskab med de leverandører som vil samarbejde om at sikre gode arbejdsforhold på fabrikkerne -  lige fra den første syning til den færdige kollektion. Ansvarlighed stopper ikke der. Vi går i spidsen for at dygtiggøre og sprede et ansvarligt mindset i tøjbranchen, der sigter efter at skabe forståelse for Salling Groups CSR-strategi.

  Vores mål er, at belyse og skabe bevidsthed i tøjbranchen om, hvordan beslutninger i dagligdagen kan have både positive og negative konsekvenser. For eksempel kan sene designændringer i processen medføre overarbejde i produktionen, mens et ansvarligt indkøb kan bidrage til mere genbrug og mindre emballage. Så hvis vi hjælper med at oplyse og uddanne tøjbranchen til at tage mere ansvarlige valg – så tror vi også på, at VRS er med til at gøre den nødvendige forskel for dig, dit tøj og den verden, du bærer det i.