Alt til julen

  Call to action image

  Alt til julen

  Hos føtex leverer vi julehyggen lige til døren.  Vi har samlet alt det gode til julemaden, julefrokosten, julebagningen, juleslikskålen og meget mere. 

  Call to action image

  Tinka og Sjælens Spejl

  Her kan du følge med i årets TV 2 julekalender - Tinka og Sjælens Spejl. Udforsk de spændende produkter og aktiviteter fra den populære julekalender.

  Call to action image

  Alt til julemiddagen

  Den søde juletid står for døren propfyldt med guirlander, pebernødder, andelår og hvad der ellers hører til hjerternes fest. Vi har samlet alt til en velsmagende december på et sted, så julen kan nydes i familiens skød. Undgå stress og jag, og lad føtex levere alt det du skal bruge til juletiden - lige til døren.

  Se udvalget til julemiddagen
  Call to action image

  Alt til julefrokosten

  Vi har samlet sildene, snapsen og leverpostejen, så du ikke behøves at lede længere efter alt, der skal til for at dække et uovertruffent bord til julefrokosten. 

  Se udvalget til julefrokosten
  Call to action image

  Alt til julebagningen

  Julebagningen er den perfekte anledning til at samle familien og fylde kagedåserne med brunkager og pebernødder til julemåneden. Gå på opdagelse i vores julebagningsunivers og find alt til, at lave mundvandsdrivende småkager eller farverigt julekonfekt til børn og barnlige sjæle.

  Se et udvalg af varer til julebagningen
  Call to action image

  Alt til juleslikskålen

  Slikskålen fyldes op med juleslik, når vi skal hygge os i den søde juletid. Vi har samlet alt det lækre julegodter som julekalendere, vingummi, juleskum, chokolade og snacks, så du og din familie kan tilfredstille den søde tand gennem hele julen.

  Se et udvalg af de søde sager
  Call to action image

  Gaver til enhver anledning

  Er du på udkig efter den helt perfekte gave? Hos føtex er der en gave til enhver smag. Om du søger lækre chokolader eller smagsfulde vine, så finder du det her. Du kan sågar bygge din helt egen gavekurv. 

  Se udvalget af gaver