Jesper Vollmers principper

  Call to action image

  Jesper Vollmers principper

  Hos føtex vil vi gerne inspirere til lette og lækre smagsoplevelser af høj kvalitet – hvor alle kan være med. Vi har derfor lavet et samarbejde med Jesper Vollmer, som deler de principper han efterlever i sin hverdag som både kok, iværksætter og far. Disse principper taler ind i vores Princip sortiment, da råvarerne er udvalgt med stærke principper i ménte – både godt håndværk, nytænkning og tradition, som forenes i en kærlighed for god smag. Se med her og bliv inspireret til, hvordan du kan skabe madoplevelse ud over det sædvanlige – uden at det skal være hverken svært eller tidskrævende.

  Få mange muligheder i køkkenet

  Hvis man har et godt basislager kommer man langt og mulighederne er mange.

  Få ingredienser - høj smag 

  Du behøver ikke altid købe mange ingredienser for at lave et velsmagende måltid. Se her, hvordan Jesper Vollmer skaber høj smag af 3 simple råvarer.

  Hokus pokus, rester i fokus

  Kender du det, at der ofte er alt for meget mad tilovers fra aftensmaden? Nu kan du forvandle resterne til et lækkert måltid. Hør med her, hvor Jesper Vollmer fortæller, hvordan han undgår madspil … eller hvorfor han endda somme tider har rester tilovers med vilje.  

  Små ændringer, stor forskel

  Slip for stress og jag, når du skal finde på middagen til de kommende gæster. Lyt til Jesper Vollmer’s princip, og bliv inspireret til hvordan du let og elegant kan trylle en hverdagsret om til en gæsteret.

  Gør det nemt

  Ikke alt behøver blive lavet fra bunden. Hør Jesper Vollmer fortælle, hvad han altid har i sit køkkenskab, selvom han, som kok, er vant til at lave det meste fra bunden.

  Ha' en klassisker på hånden

  Se med her, hvordan Jesper Vollmer let tryller en hjemmelavet vinaigrette frem med kun fire ingredienser af høj kvalitet. Af princip, har Jesper altid sådan en klassiker i køleskabet - klar til at pifte enhver salat op.