Kalu

  Call to action image

  Branding Image

  Kalu

  Kalu blev etableret i Kødbyen i 1987 med salg af bl.a. franske Bresse kyllinger og trøfler. Siden da er kærligheden til kvalitetsfødevarer blevet styrket og i dag er Kalu kendt for sit unikke og gastronomiske udvalg af fransk fjerkræ, lam, dansk vildt, charcuteri og specialiteter fra især Frankrig, Italien og Spanien. Kalus nøje udvalgte sortiment og kompromisløse krav til kvalitet og smag har betydet, at Kalu leverer fødevarer til nogle af Danmarks absolut bedste restauranter, specialbutikker og supermarkedskæder.

  Call to action image

  Italiensk og spansk charcuteri

  Kalus eksklusive sortiment af charcuteri kommer fra mindre italienske og spanske producenter, som har en lang og stolt kulinarisk tradition indenfor fremstilling af kvalitets charcuteri. Den høje kvalitet er båret på skuldrene af sublime råvarer, stærke håndværkstraditioner, en indgående forståelse af modnings- og tørringsprocessen og masser af tid.

  Se udvalget af Italiensk og spansk charcuteri
  Call to action image

  Fransk fjerkræ

  Kalus store kærlighed til fransk fjerkræ startede med salg af Bresse kyllingen. Siden er interessen for fransk kvalitetsfjerkræ vokset stødt og i dag har Kalu et bredt sortiment bestående af bl.a. kyllinger, ænder, perlehøns, vagtler, poussiner og duer. Fransk fjerkræ er kendt for at være smagfuldt og kødfuldt og sammenlignet med de danske artsfæller er levetiden typisk længere.

  Se udvalget af fransk fjerkræ

  Kalu

  Kalu blev etableret i Kødbyen i 1987 med salg af bl.a. franske Bresse kyllinger og trøfler. Siden da er kærligheden til kvalitetsfødevarer blevet styrket og i dag er Kalu kendt for sit unikke og gastronomiske udvalg af fransk fjerkræ, lam, dansk vildt, charcuteri og specialiteter fra især Frankrig, Italien og Spanien.

  Det kontinuerlige fokus på kvalitet og smag har naturligvis en stor betydning for, hvilke små- og mellemstore producenter Kalu har et samarbejde med. Udover en forståelse og respekt for den gode råvare forventes det, at der er omhyggelighed og en ydmyghed overfor de håndværksmæssige og kulinariske traditioner.

  Kalus nøje udvalgte sortiment og kompromisløse krav til kvalitet har betydet, at Kalu betragtes som et fyrtårn indenfor gastronomi og har opnået det privilegie at kunne tilbyde delikatesser og specialiteter til nogle af Danmarks absolut bedste restauranter, specialbutikker og supermarkedskæder.