Løgismose

  Call to action image

  Branding Image

  Gå på opdagelse i udsøgte fødevarer til glas og tallerken fra Løgismose

  Løgismose blev etableret i 1963, og er siden da blevet et af Danmarks stærkeste fødevarebrands – særligt kendt for en høj gastronomisk kvalitet, fokus på håndværket, og med en etisk holdning til produktionen. Visionen udspringer af lysten til, at alle bør opleve glæden ved gode vine, friske østers og kokkekunst i det hele taget.

  Mest populære varer
  Call to action image

  Smagfulde oste og vine fra Løgismose

  Løgismose tilbyder de bedste oste fra ind- og udland og vinen til. Gå på smagsoplevelse i et stort udvalg af franske oste, modnet til fulde hos modningskongen, på fransk affineur, Jean-Yves Bordier og find samtidig det perfekte vinmatch du bør servere til den enkelte ost.

  Løgismose oste
  Gode vine valgt med omhu af Løgismose til ostebordet
  Call to action image

  Gastronomiske oplevelser fra Nordre Toldbod

  Du kender måske allerede de gode varer fra Løgismose, hos os får du desuden adgang fra Løgismoses egen butik på Nordre Toldbod – 500 kvm fyldt med vin, søde og salte delikatesser, ferske, franske grøntsager, frugter og specialiteter, importeret direkte fra verdens største fødevaremarked. 

  Særligt udvalgt af Løgismose
  Call to action image

  Inspiration til tapasbordet

  Man kan kalde det tapas, antipasti, meze eller fingerfood – pointen er, at der er noget for alle, det er nemt at dele og virkelig hyggeligt, at nyde til et godt glas vin. Dæk op med paté, oste, oliven, fisk på dåse og pesto. 

  Udvalgte lækkerier til tapasbordet