Løgismose

  Call to action image

  Gå på opdagelse i udsøgte fødevarer til glas og tallerken fra Løgismose

  Løgismose blev etableret i 1963, og er siden da blevet et af Danmarks stærkeste fødevarebrands – særligt kendt for en høj gastronomisk kvalitet, fokus på håndværket, og med en etisk holdning til produktionen. Visionen udspringer af lysten til, at alle bør opleve glæden ved gode vine, friske østers og kokkekunst i det hele taget.

  Nyheder fra Løgismose
  Mest populære varer
  Call to action image

  Gastronomiske oplevelser fra Nordre Toldbold

  Du kender måske allerede de gode varer fra Løgismose, hos os får du desuden adgang fra Løgismoses egen butik på Nordre Toldbod – 500 kvm fyldt med vin, søde og salte delikatesser, ferske, franske grøntsager, frugter og specialiteter, importeret direkte fra verdens største fødevaremarked. 

  Særligt udvalgt af Løgismose
  Call to action image

  Kvalitet på flaske

  Løgismoses tradition for handel med vin har gennem ærlighed, tillid og godt købmandsskab resulteret i unikke relationer og langvarige samarbejder med nogle af verdens bedste domainer og negocianter, med adgang til mange af verdens bedste vine. 

   

  Vin særligt udvalgt af Løgismose
  Call to action image

  Løgismose kylling med masser af smag

  Løgismose kyllingen er opdrættet i fuld frihed og lever et rigtigt luksusliv i skovene omkring Les Landes ved Pyrenæerne. Livet i skovene giver dermed kyllingekød, som er mørkere, mere saftigt og med langt mere smag end du kender det fra kyllinger, der er opvokset konventionelt.  

  Løgismose fjerkræ
  Call to action image

  Skal Løgismose stå for maden i aften?

  Til de dage, hvor der ikke er tid til at bruge en masse timer i køkkenet, men du stadigvæk gerne vil kunne servere et måltid, der smager af noget, til dig selv eller hele familien. Løgismoses kokke har fundet inspiration i både middelhavskøkkenet, det indiske og det klassiske danske køkken, og har udviklet en række måltider fuld af gode råvarer tilberedt i Løgismose-køkkenet på Fyn.

  Løgismose færdigretter
  Call to action image

  Prøv rygeost i både det salte og søde køkken

  Løgismose er særlig kendt for sin fynske rygeost. Vallen fra den syrnede mælk drænes fra i klæder i 4-6 timer afhængig af den fasthed der ønskes i den færdige ost. Herefter varmryges osten i en rigtig rygeovn, hvor ostene holdes over røgen i 20-30 sekunder på et rygebræt. 

  Resultatet af rygeosten er en ægte, røget smag – mild, dyb og frisk.

  Løgismose fynske rygeoste
  Call to action image

  Mejeri-håndværk

  Løgismose Mejeri er leveringsdygtig i alt fra skyr til kefir og den velkendte fynske rygeost.

  Løgismoses mejeriprodukter er, hvor det er muligt, økologiske og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, og mælkeserien indeholder 30% jerseymælk for den gode smag.

  Løgismose Mejeri

  Se hele udvalget fra Løgismose