Call to action image

Social Foodies er en værdidrevet virksomhed. De tilbyder deres kunder lækre smagsoplevelser, hvor de ikke går på kompromis med kvalitet eller social bæredygtighed. De kalder det Doing Good Better. Du får en lækker smagsoplevelse og andre mennesker sikres bedre levevilkår.

De er madelskere, som arbejder for at udvikle unikke smagsoplevelser, fremme tilgangen til friske råvarer og forbedre forholdene for småbønderne i Afrika. 

Mest populære produkter
Call to action image

Håndlavede flødeboller

Social Foodies prisbelønnede flødeboller er lavet, som en flødebolle bør laves. Bund af ren marcipan, sprøjtet op med skum af friske æggehvider, hånddyppet i perfekt temperet 71% mørk chokolade fra fabrikken CocoaFair i Sydafrika.

Flødeboller og chokolade
Call to action image

Social Foodies ikoniske snackbarer

Snackbarer håndlavet i Danmark af de bedste råvarer, overtrukket med 71% mørk chokolade fra fabrikken CocoFair i Sydafrika. Prøv deres dadel, dadel-lakrids, müsli eller kokosbar.

Snackbarer
Call to action image

Mix til 16 lækre boller

Chufa er en jordmandel med en sød og nøddeagtig smag. Den særlige Chufa-mandel dyrkes i Vestafrika, og den er en næsten ukendt superfood – til trods for, at den er fuld af antioxidanter, umættede fedtsyrer og rig på især C- og E-vitamin, mineraler og fibre.

Call to action image

Nødder fra småbønder i Afrika

Social Foodies nødder kommer primært fra småbønder i Afrika, der har organiseret sig i andelsforeninger med fælles økologi certificering. Social Foodies aftager en stor del af deres produktion, således at bønderne får en fast indtægt til at videreudvikle deres forretning og sikre familien en mere sikker fremtid.

Nødder

Chokoladefabrik I Sydafrika

Social Foodies skabte i sin tid en socialt bæredygtig fødevarevirksomhed med fokus på finansiel succes og gode lokale jobs. Virksomheden startede med chokoladefabrikken i Sydafrika med medarbejdere fra slumområder.

Deres logo hylder Zuki, som er en af de første kvinder, der blev ansat. Hun symboliserer firmaets mission, nemlig at skabe forbindelser mellem økonomisk udsatte mennesker og ansvarsbevidste kunder i Danmark.

Bæredygtig produktion i Danmark

Social Foodies teamet udvikler og kreerer produkterne i hånden i Danmark. Det er en unik og prisvindende produktlinje med chokolade, snackbarer, flødeboller, is og bagværk. Fælles for produkterne er, at de er blevet til af råvarer af den højeste kvalitet, der er socialt og så vidt muligt miljømæssigt bæredygtige.

Social Foodies køber de fleste råvarer fra Afrika og disse bearbejdes i produktionen i Danmark. Et vigtigt fokus er madspild og sikre, at de fleste råvarer udnyttes til fulde. 

Det sociale samarbejde

Social Foodies samarbejder med ligesindede virksomheder, vidensinstitutioner og NGO’er i Danmark og udlandet.

Missionen for Social Foodies er at bekæmpe ulighed i de globale fødevarekæder. Det medfører bl.a. at lokale småbønder og lønarbejdere i Afrika sikres en god pris, et ordentligt job med gode løn- og arbejdsforhold samt at overskuddet gå til til projektaktiviteter, der støtter udsatte småbønder. Det gælder bl.a. samarbejdet inden for kaffe, chiafrø og cashewnødder.

Se hele Social Foodies udvalg