Opskrifter
Forside / Inspiration / Opskrifter
Opskrifter
Vil du lave mad med omtanke for klimaet?
Populære opskrifter lige nu:

Brændvarme grillopskrifter

Træk i grillhandskerne og støv grillen af. Vi præsenterer her lækre opskrifter som kan gøre grillningen til en endnu bedre oplevelse - solskinsdagene og de gode råvarer kan bare komme an. 

 

Call to action image

Det skal være nemt at spise med omtanke

Vi har gjort det let at spise med lidt ekstra omtanke for klimaet. Med et enkelt klik kan du gå fra en klassisk udgave af din opskrift til en variant, som sparer på CO2-udledningen. Det kan være med flere grøntsager, kød, der ikke belaster klimaet så meget, eller måske en plantebaseret variant. 

Andre lækre udvalg

Find inspiration til madplanen

Vi giver dig her et bud på hvordan madplanen kan se ud, hvis de klassiske hverdagsretter skal laves med omtanke for klimaet. At spise grønt skal ikke være svært. Derfor har vi tildelt alle vores opskrifter en grøn score. Hver ret gives ét til tre salatblade, og jo flere af salatbladene, der er grønne, jo lavere klimaaftryk har retten. 
 

Spis Med 

Spis Med er et opskriftsunivers for dig, som gerne vil spise med omtanke for klimaet – måske bare en gang imellem. Skift ingredienserne med et klik og se hvor meget CO2 du kan spare på klimaet. 
 

Læs mere