Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær kartoflerne i små tern. Steg dem på en stor pande i lidt olie ved middel varme, til de er gyldne. Det tager ca. 5-10 minutter. Rør nogle gange undervejs.
TRIN 2
Snit porren meget fint (uden at komme den på panden).
TRIN 3
Pisk æg, mælk og salt til en ensartet masse, tilsæt porren, og hæld massen over kartoflerne på panden.
TRIN 4
Skru ned for blusset, og steg videre ved svag til middel varme.
TRIN 5
Fordel hytteost og tomater på æggekagen, når den har sat sig en smule.
TRIN 6
Hvis din stegepande kan tåle at komme i ovnen, kan du med fordel sætte den ind de sidste ca. 10 minutter af tilberedningstiden i en forvarmet ovn på 175 grader.
TRIN 7
Er det ikke en mulighed, så læg et låg på panden.
TRIN 8
Æggekagen er færdig, når der ikke er mere flydende æggemasse på toppen.
TRIN 9
Pynt med rosmarin og spinat - eller servér spinaten ved siden af.
TRIN 10
Rist rugbrød i brødristeren, og servér det sammen med æggekagen. Lav evt. også en hurtig salat til. Velbekomme.