Fremgangsmåde
TRIN 1
Skær kartofler og pølser i små stykker, og steg det på panden til begge dele er gyldne.
TRIN 2
Skær porren i tynde strimler, men vent med at tilsætte det.
TRIN 3
Pisk æg, mælk og salt til en ensartet masse, og hæld blandingen over kartofler og pølser på panden.
TRIN 4
Skru ned for blusset med det samme, og steg videre ved svag til middel varme.
TRIN 5
Tilsæt porren, og drys den ud over æggemassen.
TRIN 6
Når æggekagen har sat sig en smule, så fordel hytteost og tomater på retten.
TRIN 7
Har du en pande, der tåler at komme i ovnen, kan du med fordel sætte den i ovnen de sidste ca. 10 minutter af tilberedningstiden i en forvarmet ovn på 175 grader. Er dette ikke en mulighed, kan du lægge et låg på panden.
TRIN 8
Når der ikke er mere flydende æggemasse på toppen af æggekagen, er den færdig.
TRIN 9
Pynt med rosmarin og spinat – eller servér spinaten ved siden af.
TRIN 10
Rist rugbrød i brødristeren, og servér sammen med æggekagen. Lav evt. også en hurtig salat, som du kan servere til. Velbekomme.