Fremgangsmåde
TRIN 1
Skyl squashen, og skær enderne af. Skær den i tern.
TRIN 2
Pil rødløg og hvidløg, og hak det hele fint.
TRIN 3
Skyl purløget, og hak det fint.
TRIN 4
Pisk æg med mælk, og krydr med salt og peber. Bland halvdelen af purløgene i.
TRIN 5
Varm olivenolien op i en pande.
TRIN 6
Steg squashternene med løg og hvidløg, og krydr med salt og peber.
TRIN 7
Tilsæt majs, og rør rundt.
TRIN 8
Tilsæt æggeblandingen, løft panden, og vend og drej, så blandingen bliver jævnt fordelt.
TRIN 9
Skru ned på meget lav varme. Læg et låg på panden – hvis du ikke har det, så lav et låg af sølvpapir.
TRIN 10
Lad æggekagen hygge sig i 20-25 minutter.
TRIN 11
Tænd en ovn på 200 grader, og læg baconskiverne på en bageplade med bagepapir.
TRIN 12
Steg baconskiverne i ovnen, til de er sprøde. Læg dem efterfølgende på en tallerken med køkkenrulle.
TRIN 13
Tjek om æggekagen er klar – æggemassen skal være stivnet.
TRIN 14
Rist rugbrødet, og skær det i stænger.
TRIN 15
Servér æggekagen med purløg, bacon, rugbrødsstænger og eventuelt en frisk salat.