Fremgangsmåde
TRIN 1
Bland mel, sukker, salt og bagepulver sammen i en skål.
TRIN 2
Riv citronskallen, og kom den i skålen.
TRIN 3
Pisk kærnemælken i blandingen.
TRIN 4
Del æggene i blommer og hvider. Kom blommerne direkte i dejen og hviderne i en anden skål. Pisk æggehviderne helt stive.
TRIN 5
Vend de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i dejen med en dejskraber.
TRIN 6
Varm en pande op med en lille smule olie.
TRIN 7
Bag 3-4 små pandekager på panden ad gangen ca. 2 spsk. dej pr. pandekage. Skru ned til middelvarme.
TRIN 8
Vend pandekagerne, når de er blevet lysebrune, og steg dem på den anden side.
TRIN 9
Læg de færdige pandekager på en stor tallerken. Fortsæt med at bage pandekager på samme måde af resten af dejen.
TRIN 10
Servér pandekagerne med friske blåbær og lidt sigtet flormelis. Velbekomme.