Fremgangsmåde
TRIN 1
Hæld mynteblade og sukker op i en morter. Hvis du ikke har en morter, så kan du hakke myntebladene fint.
TRIN 2
Mort eller bland mynte og sukker godt, indtil myntebladene og sukker er mast godt sammen.
TRIN 3
Fordel ananasringene på et stort fad. Gem saften fra dåsen.
TRIN 4
Fordel myntesukker på ananasringene.
TRIN 5
Åben nu kokosmælken, men pas på. Du skal kun bruge det stivnede kokos i dåsen – ikke væsken.
TRIN 6
Rør nu det stivnede kokos sammen med 3 spsk. af ananassaften i en skål. Brug evt. lidt mere saft. Konsistensen skal være cremet.
TRIN 7
Fordel kokos-ananascremen over ananasskiverne.
TRIN 8
Hak pistaciekerner groft, og drys dem over desserten.
TRIN 9
Spis retten med en lækker vaniljeis og lidt revet chokolade. Velbekomme.