Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
TRIN 2
Skyl dem i koldt vand, når de er færdige.
TRIN 3
Skær kyllingefileterne i strimler, og krydr med salt og peber. Steg dem i olien i 8-10 minutter på en varm pande. Start ved høj varme, så kyllingen får en flot stegeskorpe, og skru derefter ned for varmen.
TRIN 4
Vask peberfrugten og sukkerærterne, og skær dem ud i fine tynde strimler.
TRIN 5
Skræl gulerødderne , halvér dem på langs, og skær også dem i fine strimler.
TRIN 6
Hak cashewnødderne i mindre stykker.
TRIN 7
Rør dressingen godt sammen i en skål, eller ryst den sammen i en meljævner eller et syltetøjsglas.
TRIN 8
Smag dressingen til med mere soja, honning og lime efter behov.
TRIN 9
Vend dressingen i de afkølede nudler.
TRIN 10
Tilsæt grøntsagerne og kyllingekødet, og anret salaten på et flot fad eller i en stor skål. Velbekomme.