Fremgangsmåde
TRIN 1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
TRIN 2
Skyl dem i koldt vand, når de er færdige.
TRIN 3
Vask peberfrugten og sukkerærterne, og skær dem ud i fine tynde strimler.
TRIN 4
Skræl gulerødderne, halvér dem på langs, og skær også dem i fine strimler.
TRIN 5
Hak cashewnødderne i mindre stykker.
TRIN 6
Krydr flanksteaken med salt og peber. Skær den i tynde strimler, og steg dem i olien i ca. 6-8 minutter på en varm pande. Først ved høj varme, så de får en flot stegeskorpe, og skru så ned for varmen.
TRIN 7
Rør dressingen godt sammen i en skål, eller ryst den i en meljævner eller et syltetøjsglas.
TRIN 8
Smag dressingen til med mere soja, honning og lime.
TRIN 9
Vend så dressingen i de afkølede nudler.
TRIN 10
Tilsæt grøntsagerne og oksekødet, og anret salaten på et flot fad eller i en stor skål. Velbekomme.