Fremgangsmåde
Rejecocktailen
TRIN 1
Snit kålen fint.
TRIN 2
Knæk den nederste ende af aspargesene af, og kog dem i en gryde med rigeligt vand i 3-4 minutter og tilsæt lidt salt. De skal være møre og samtidig have lidt bid.
TRIN 3
Hæld vandet fra aspargesene i en skål med de frosne edamamebønner, og lad dem stå nogle minutter.
TRIN 4
Overhæld aspargesene med koldt vand, så de køler ned.
TRIN 5
Lad dem dryppe af i en sigte, og skær dem i stykker på ca. 2 cm.
TRIN 6
Snit forårsløget fint.
TRIN 7
Halvér agurken på langs, fjern kernerne, og skær agurken i flotte buede skiver.
TRIN 8
Halvér cherrytomaterne.
TRIN 9
Skær dem i tern eller tynde både.
TRIN 10
Skyl rejerne i en sigte.
Dressing
TRIN 1
Rør eddike, olie, soja, sukker og revet ingefær sammen og smag til.
Servering
TRIN 1
Fordel kål, asparges, forårsløg, agurk, tomater, edamamebønner og rejer i 4 skåle eller glas.
TRIN 2
Hæld dressingen over, og servér med en halv skive ristet brød.