Asiatiske kyllingekødboller med nudler og kål
Prøv denne opskrift på krydrede, asiatiske kødboller af kylling med fuldkornsnudler og stegt spidskål. Den er både nem at lave og super velsmagende!
Spis med omtanke for klimaetFuld af klimavenlige ingredienser.

40 min

4 personer

25-35 kr. pr. portion


Ét Klik - Stor forskel

Hvordan gør vi retten grønnere?
Mindre kød
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du spiser mindre kød fra firbenede dyr (okse, kalv, gris og lam) og forarbejdet kød (fx pålæg, bacon og pølser). Derfor kan du med fordel udskifte kødet med fx fuldkornsprodukter og grøntsager.
Lavere CO2-aftryk
Ifølge Danmarks grønne tænketank Concito udleder oksekød meget mere CO2 end grisekød, kyllingekød, fisk og erstatningsprodukter som fx plantefars og plantebøffer.

Find lignende opskrifter