Fremgangsmåde
Tomatsaucen
TRIN 1
Hak løget fint. Varm en gryde op med olivenolie og løg.
TRIN 2
Steg løgene i et par minutter, indtil løgene er gyldne.
TRIN 3
Tilsæt tomat passata og salt – og lad saucen simre i 20 minutter.
Auberginerne
TRIN 1
Tænd ovnen 180 grader.
TRIN 2
Hæld mel, salt, peber i én skål – og æg i en anden skål.
TRIN 3
Skræl og skær auberginen i skiver på 1 cm i tykkelsen.
TRIN 4
Vend auberginerne i mel på begge sider og bagefter i æg.
TRIN 5
Tag en stegepande, og hæld solsikkeolie på den.
TRIN 6
Varm olien godt op, før auberginerne steges.
TRIN 7
Steg 6-8 af skiverne ad gangen i den varme olie. Pas godt på, olien er brandvarm.
TRIN 8
Tag skiverne op, når de er gyldne, og læg dem på en tallerken med køkkenrulle.
TRIN 9
Når alle skiverne er stegte, drys lidt salt på dem.
TRIN 10
Smør et rektangulært fad (25 x 35 cm) med olie, og lav auberginelasagnen.
Aubergine-lasagnen
TRIN 1
Begynd med aubergineskiverne, så tomatsauce, parmesanost og basilikumblade.
TRIN 2
Fortsæt, indtil der ikke er flere aubergineskiver.
TRIN 3
Bag auberginelasagnen i ovnen i ca. 15 minutter. Steg koteletterne imens.
Koteletter og servering
TRIN 1
Drys salt på koteletterne, og lad dem stå i 5 minutter.
TRIN 2
Varm en pande op, tilsæt olie, og steg koteletterne på 2-4 minutter på hver side alt efter tykkelse.
TRIN 3
Start med at brune dem af ved høj varme, og skru så ned til middelvarme. De må ikke få for lang tid, så bliver de tørre.
TRIN 4
Servér lasagnen med koteletter og en frisk salat. Velbekomme.