Fremgangsmåde
Auberginetårn
TRIN 1
Start med at grille peberfrugten på en pande. Den skal være sort på alle sider.
TRIN 2
Skær auberginen ud i 12 skiver, og drys dem med salt.
TRIN 3
Steg aubergineskiverne på en pande i olie i ca. 5 minutter på hver side.
TRIN 4
Imens peberfrugten og auberginen bliver færdig, kan du lave dressingen.
TRIN 5
Skær mozzarellaerne ud i skiver – du skal bruge 12 skiver.
TRIN 6
Når peberfrugten er godt sorte på siderne, skal den lige køle af, og så kan du pille skindet fint af.
TRIN 7
Skær peberfrugten i lidt større tern.
TRIN 8
Nu skal auberginetårnene til 4 personer bygges. Tag først en skive aubergine, så peberfrugt, parmaskinke, mozzarella og så en teske dressing. Gentag en ekstra gang med alle ingredienser. Slut med en aubergine og mozzarella på toppen.
TRIN 9
Pynt med parmesan og dressing, og servér med et lækkert stykke brød.
Dressing
TRIN 1
Hak kapers og valnødder fint, og put dem op i en skål.
TRIN 2
Hak mynte og persille fint, og bland det med nødder og kapers.
TRIN 3
Tilsæt æbleeddike og olie og rør godt, indtil dressingen hænger sammen.