Fremgangsmåde
Auberginetårn
TRIN 1
Start med at grille peberfrugten på en pande. Den skal være sort på alle sider.
TRIN 2
Skær auberginen ud i 12 skiver, og drys dem med salt.
TRIN 3
Steg aubergineskiverne på en pande i olie i ca. 5 minutter på hver side.
TRIN 4
Imens peberfrugten og auberginen bliver færdig, kan du lave dressingen.
TRIN 5
Skær mozzarellaerne ud i skiver – du skal bruge 12 skiver.
TRIN 6
Når peberfrugten er godt sorte på siderne, skal den lige køle af, og så kan du pille skindet fint af.
TRIN 7
Skær peberfrugten i lidt større tern.
TRIN 8
Nu skal auberginetårnene til 4 personer bygges. Tag først en skive aubergine, så peberfrugt, så mozzarella og så en teske dressing – gentag en ekstra gang.
TRIN 9
Slut med en skive aubergine og mozzarella på toppen.
TRIN 10
Pynt med parmesan og dressing, og servé med et lækkert stykke brød.
Dressing
TRIN 1
Hak kapers og valnødder fint, og put dem op i en skål.
TRIN 2
Hak mynte og persille fint, og bland det med nødder og kapers.
TRIN 3
Tilsæt æbleeddike og olie og rør godt, indtil dressingen hænger sammen.