Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
TRIN 2
Skær bananerne i tynde skiver, og læg dem i et lag i bunden af et fad på ca. 20x25 cm. Hvis der er for mange bananskiver, så mos resten, og kom dem i dejen.
TRIN 3
Drys 2/3 af hindbærrene ovenpå bananerne. Resten af hindbærrene skal på toppen til sidst.
TRIN 4
Bland havregryn med hakkede mandler, salt, kanel og kokosmel i en skål. Tilsæt æg, olie, honning og mælk, og rør godt sammen. Fordel blandingen ovenpå frugterne.
TRIN 5
Fordel den sidste 1/3 hindbær oven på grøden.
TRIN 6
Bag grøden i midten af ovnen i ca. 30 minutter. Lad den evt. stå i den slukkede ovn og lige få den sidste varme.
TRIN 7
Servér grøden med skyr eller yoghurt naturel. Velbekomme.