Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 2
Skær et kryds i kartoflerne, og drys med lidt salt.
TRIN 3
Placér kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 60 min.
TRIN 4
Gør imens fyldet klar:
TRIN 5
Skær cherrytomater i kvarte, og hæld dem op i en skål.
TRIN 6
Hak spidskål og basilikumblade fint, skær mozzarella i små tern, og hæld alt op i skålen med tomaterne.
TRIN 7
Pres hvidløg, og tilsæt det sammen med olivenolie, salt og peber. Bland godt rundt, og smag til.
TRIN 8
Vent med skinken, den skal først på til allersidst.
TRIN 9
Tag kartoflerne ud af ovnen, når de er møre (efter ca. 60 minutter) Skær krydset helt igennem kartoflerne, så de åbner sig som en blomst.
TRIN 10
Fordel fyldet i de fire kartofler, og put dem tilbage i ovnen. Bag dem yderligere i ca. 15 minutter.
TRIN 11
Servér kartoflerne med parmaskinke på toppen og friske basilikumblade.