Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 180 grader.
TRIN 2
Skær et kryds i kartoflerne, og drys med lidt salt.
TRIN 3
Placér kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 60 min.
TRIN 4
Gør fyldet klar:
TRIN 5
Skær tofuen i tern. Steg tofuen på panden med olie i 6 minutter med låg på.
TRIN 6
Hæld nu sojaen på panden, og rør godt rundt. Læg låg på, sluk for varmen, og lad tofuen dampe af i 1 minut. Stil tofuen til side i en skål, og rengør panden.
TRIN 7
Skær spidskål i strimler og svampe og forårsløg i skiver.
TRIN 8
Steg kål, svampe, chili og ingefær på en pande med olie på, indtil blandingen falder lidt sammen. Tilføj forårsløg, og lad dem stege med et par minutter.
TRIN 9
Stil grøntsagerne til side i en skål.
TRIN 10
Tag kartoflerne ud af ovnen, når de er møre (det tager ca. 60 minutter).
TRIN 11
Skær krydset helt igennem kartoflerne, så de åbner sig som en blomst.
TRIN 12
Fordel først grønsagsfyldet i de fire kartofler, så de stegte tofutern og til sidst revet mozzarella.
TRIN 13
Sæt kartoflerne tilbage i ovnen. Bag dem yderligere 15 minutter.
TRIN 14
Servér kartoflerne med lidt hakket, rå spidskål.