Fremgangsmåde
TRIN 1
Skræl og kog kartoflerne i letsaltet vand.
TRIN 2
Skær bacon i tern, og steg det af på en tør pande.
TRIN 3
Pil og hak løget fint, og steg det af i baconfedtet.
TRIN 4
Skær koteletterne i tern, og steg dem af på panden sammen med løg og bacon.
TRIN 5
Når kødet er gennemstegt efter få minutter, tages kød, løg og bacon af panden og stilles til side.
TRIN 6
Skær kartoflerne i grove tern, og steg dem af på panden i det overskydende stegefedt. Tilsæt evt. 1 spsk neutral olie til stegning.
TRIN 7
Når kartoflerne er blevet gyldne og har fået lidt stegeskorpe, tilsættes den stegte bacon, løg og koteletter i tern.
TRIN 8
Slå æggene ud i panden, og skru ned for blusset.
TRIN 9
Læg evt. et låg over panden for at tilberede ægget de sidste minutter.
TRIN 10
Krydr med salt og peber, og servér med rødbeder, hakket grønkål og en god ketchup.