Fremgangsmåde
TRIN 1
Smelt chokoladen i et vandbad sammen med smør. Rør godt undervejs.
TRIN 2
Lad den derefter køle af i 20 minutter.
TRIN 3
Smør imens 4 aluminiumsforme (diameter 6 cm og dybde 4 cm) eller 4 muffinforme med smør eller olie.
TRIN 4
Tilsæt sukker til chokoladeblandingen og rør godt rundt.
TRIN 5
Tilsæt derefter de to æg. Pisk godt med piskeris eller elpisker.
TRIN 6
Tilsæt melet og pisk indtil blandingen er glat og homogen.
TRIN 7
Fyld hver form med lige meget – ca. 70 g dej per form.
TRIN 8
Sæt formene i fryseren i 6 timer eller natten over.
TRIN 9
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
TRIN 10
Bag dem frossen i den forvarmet ovn i 15 minutter i midten af ovnen.
TRIN 11
Vend dem ud af formen på en tallerken og pynt med vaniljeis og drys med flormelis.