Fremgangsmåde
Sovsen
TRIN 1
Klargør grøntsagerne: Vask bladselleri, skræl guleroden og pil løg.
TRIN 2
Hak gulerod, selleri og løg groft.
TRIN 3
Steg grøntsagerne i olien i en gryde ved middelvarme i ca. 2 minutter.
TRIN 4
Tilsæt balsamico og honning, og lad grøntsagerne suge alt væden.
TRIN 5
Rør godt rundt. Tilsæt bouillon.
TRIN 6
Skru ned for varmen, og lad sovsen simre i ca. 12 minutter.
TRIN 7
Blend saucen i en blender - eller brug en stavblender.
TRIN 8
Tilsæt madlavningsfløde, salt, kulør og blend igen. Smag saucen til med salt.
Bøffen, løgene og grøntsagerne
TRIN 1
Skær løgene i skiver.
TRIN 2
Form plantefarsen til 4 bøffer.
TRIN 3
Sæt en gryde over med kartoflerne. Kog dem møre.
TRIN 4
Varm en pande op med olie, og steg løgene, indtil de begynder at blive møre. Tilsæt nu salt, estragon og steg videre.
TRIN 5
Tilsæt vand, og rør godt rundt. Nu skal løgene gerne blive møre og brune.
TRIN 6
Sæt løgene til side, og sæt panden tilbage på blusset. Tør den med et stykke køkkenrulle.
TRIN 7
Steg nu bøfferne i lidt olie i ca. 6 minutter på hver side ved middel varme.
TRIN 8
Lige inden servering - varm de bløde løg på panden med bøfferne.
TRIN 9
Varm ærterne op i en kasserolle med lidt vand.
TRIN 10
Server plantebøffen med bløde løg, kartofler, ærter og brun sauce.