Fremgangsmåde
TRIN 1
Start med at koge risene efter anvisningen på pakken.
TRIN 2
Pil og hak løg og hvidløg fint, og skræl gulerødderne, og skær dem i fine tern.
TRIN 3
Steg grøntsagerne i en gryde med 1 spsk. olie i et par minutter.
TRIN 4
Tilsæt oksekød i strimler, og steg, så det får en fin stegeskorpe. Rør godt.
TRIN 5
Tilsæt melet, og rør igen, så blandingen ikke brænder på.
TRIN 6
Tilsæt paprika, tomatpure, salt og peber og rør godt.
TRIN 7
Hæld oksebouillonen i, og lad retten simre ved lav varme.
TRIN 8
Efter ca. 5 minutter tilsætter du madlavningsfløde og lader retten småsimre i yderligere 10 minutter.
TRIN 9
Smag retten til og jævn den evt. med maizena.
TRIN 10
Server med brune ris, et godt stykke brød, en frisk salat eller hvad du har lyst til. Velbekomme.