Fremgangsmåde
TRIN 1
Riv gulerødder og selleri på det grove rivejern.
TRIN 2
Vend det til en fars med æg, mel, salt og lidt friskkværnet peber. Rør godt, så det samler sig.
TRIN 3
Form 8 bøffer, og steg dem på en varm pande i neutral olie.
TRIN 4
Pil og snit løget i tynde skiver, steg dem bløde i samme pande.
TRIN 5
Når bøffer og løg er færdigstegt, så tag dem af panden.
TRIN 6
Kom grøntsagsfond, balsamico og engelsk sauce på panden, og lad det koge godt igennem.
TRIN 7
Tilsæt fraiche 5%, og smag til med salt og peber – tilsæt sovsekulør og rør rundt.
TRIN 8
Varm imens bollerne i ovnen.
TRIN 9
Skær de syltede agurker i skiver på langs.
TRIN 10
Anret bøfsandwichen med grøntsagsbøf, rødbeder, syltede agurker, ristede løg og rigeligt med sovs og kålsalat på siden. Velbekomme.