Fremgangsmåde
TRIN 1
Forvarm ovnen til 150 grader.
TRIN 2
Form 8 bøffer af kødet og steg dem i neutral olie.
TRIN 3
Hak løg i tynde skiver, og steg dem bløde i samme pande.
TRIN 4
Når bøffer og løg er færdigstegt, så tag dem af panden.
TRIN 5
Kom oksefond, balsamico og engelsk sauce på panden, og lad det koge godt igennem.
TRIN 6
Tilsæt fraiche 5%, og smag til med salt og peber – tilsæt sovsekulør og rør rundt.
TRIN 7
Kom bøffer og løg tilbage i panden, og lad dem trække smag fra hinanden.
TRIN 8
Varm bollerne i ovnen imens.
TRIN 9
Skær de syltede agurker i skiver på langs.
TRIN 10
Anret bøfsandwichen med bøf, rødbeder, syltede agurker, ristede løg og rigeligt med sovs og sprød kålsalat på siden. Velbekomme.