Fremgangsmåde
Broccolifritter
TRIN 1
Tænd ovnen på 215 grader varmluft.
TRIN 2
Skyl broccolien.
TRIN 3
Skær den nederste 'tørre' ende af broccolistokken, og lad resten af stokken blive.
TRIN 4
Skær evt. de yderste små blade af stokken.
TRIN 5
Halvér broccolien, og lav nu 'fritterne' ved at skære fra toppen af broccolibuketten og helt ned igennem stokken. Gør det samme begge halve broccoli.
TRIN 6
Læg 'fritterne' i en skål.
TRIN 7
Bland en dressing af olivenolie, skallen af citronen, citronsaft, honning og salt. Rør den godt sammen.
TRIN 8
Vend dressingen rigtigt godt rundt i broccolibuketterne.
TRIN 9
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 12-20 minutter.
TRIN 10
Hold godt øje med dem, og vend dem et par gange undervejs. De må gerne være en lille smule mørke i toppen.
TRIN 11
Servér med cremet fetadip eller som tilbehør til aftensmaden. Velbekomme.
Fetadip
TRIN 1
Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
TRIN 2
Blend den godt med en stavblender, og smag den til med salt og peber, lidt mere sukker og evt. lidt citronsaft.