Fremgangsmåde
TRIN 1
Tænd ovnen på 200 grader.
TRIN 2
Skær avocadoen over ,og pil stenen ud. Tag kødet ud med en spiseske.
TRIN 3
Mos avocadoen, og rør den godt sammen med fraiche.
TRIN 4
Tilsæt finthakket chili, revet citronskal, citronsaft og salt.
TRIN 5
Hæld rejerne i en sigte. Lad dem derefter dryppe af, og pres resten af væden godt fra.
TRIN 6
Vend rejerne i dressingen, og stil salaten tildækket i køleskabet i ca. 15 minutter.
TRIN 7
Skær flute i skiver á ca. 1 cm, og læg dem på en bagerist. Du skulle gerne få ca. 10-15 stk. Bag dem i ovnen i ca. 5 minutter, eller indtil de er sprøde.
TRIN 8
Tag skiverne ud af ovnen og fyld ca. 1 spsk. rejesalat på hver af de ristede brødskiver. Velbekomme.